Rólam

Dancs Anita vagyok, építészként végeztem a PTE-PMMIK építész tervező szakán, jelenleg kislányommal töltöm első közös éveinket.

Szeretem kreatív ötleteimet megvalósítani, és kísérletezni az anyagokkal. Az igény a kreativitásra bennem nagyon erős, és úgy gondolom, maga az alkotás felszabadító erővel bír. Létrehozni, megalkotni egy tárgyat, ami nem csak szép, de hasznos is: örömet okozhat. Hogy mindezt más is átélhesse, műhelyfoglalkozásokat, azaz diy workshopokat szervezek különböző témában, különböző célcsoportoknak.

Tapasztalatból látom és tudom, hogy nagyon fontos az emberek számára kreativitásuk kibontakoztatása. A workshopokon a résztvevők kiélhetik alkotási vágyukat, aktívan kikapcsolódhatnak, ezáltal feltöltődhetnek. Ehhez biztosítok én megfelelő hátteret.

 

Egyikünk sem aknázza ki arra való képességét, hogy teljes életet éljen a szeretet, az egymással való törődés, az alkotás és a kísérletezés legmélyebb értelmében. Pedig a bennünk rejlő lehetőségek megvalósítása életünk legizgalmasabb kalandja.” H. Otto